SOSYAL BELEDİYECİLİKTE YENİ DÖNEM; ‘GÜLKART’ ...

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE YENİ DÖNEM; ‘GÜLKART’ ...

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE YENİ DÖNEM; ‘GÜLKART’ ...

Belediyemiz tarafından kentteki ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Gülkart projesi hayata geçirildi.

 

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Belediyeden kırtasiye yardımı alacak öğrenciler için hazırlanan Gülkartlar hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.


 

Gülkart kırtasiye desteği için geçtiğimiz Ağustos ayında başlayan başvuru ve ardından devam eden inceleme süresi sona erdi. İncelemelerin ardından şartları taşıyan ailelere verilmek üzere, Gülkart kırtasiye kartları tahsis edildi.

 

Şartları taşıyan ailelere, öğrenci başına 1.250 TL limit belirlendi. Gülkartları alan öğrenciler, ihtiyaçlarını şehirdeki yerel kırtasiyeci esnaflardan karşılayabilecekler.


 

Hayat Ağacı Derneği’ni ziyaret ederek görevli personele kolaylıklar dileyen Belediye Başkanımız Dr. Adem Uzun, hizmet alan vatandaşlar ile hasbihal ederek çocuklarla yakından ilgilendi.


 

Proje hakkında bilgi veren Başkanımız Uzun, “Sivas Belediyesi olarak bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gülkart ismini vermiş olduğumuz projemiz bugün itibarıyla uygulamaya geçti. Şehirdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize yönelik başlatmış olduğumuz kırtasiye desteği kapsamında bugün Gülkartlarımızı dağıtmaya başladık. Kartlarını alan vatandaşlarımız, şehrimizdeki yerel esnaflardan alışverişlerini yapabilecekler. Bu anlamda 2024-2025 eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmen arkadaşlarımıza ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Sivas,Sivas Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR