Tarih: 30.09.2024 13:44

ŞEHRİMİZDE AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, 13. yüzyılda yaşayan Ahi Evran'ın insani ve ahlaki felsefesini yaşatmak, geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen 37. Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Ahilik Haftası Kutlama Komitesi’ni belediyemizde ağırladı.

Meclis salonunda gerçekleşen programda, geleneğimizde birlik ve beraberliğin yattığını belirten Belediye Başkanımız Kahveci, “Her daim esnafımızın yanındayız. Tüm esnaflarımızın ve girişimcilerimizin Ahilik Haftası’nı kutluyorum. Onlar hepimiz için kıymetli. Memleketimizin sanatsal, kültürel, ticari gelişimi onlarla birlikte yürüyor. Birliktelik; akıl birliği, gönül birliği ve el birliği gerektirir. Gelin, şehrimize hep birlikte değer katalım” dedi.

Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği (KÜTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit, komite adına Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci’ye teşekkürlerini sundu.

Karşılıklı hediye takdiminin gerçekleştirilmesinin ardından Belediye Başkanımız Kahveci, Yılın Ahi Babası, Yılın Kalfası ve Yılın Çırağı seçilen kıymetli isimleri tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —