Samsun’a değer katacak

Samsun’a değer katacak

Samsun’a değer katacak

Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atakum ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ‘Şehir Kütüphanesi’ ve ‘Kitap Kafe ve Millet Kıraathanesi' projeleri inşaat alanına giderek incelemelerde bulundu. Başkan Demir, projelerin detayları ve inşaatta gelinen son durum hakkında Bakan Muş’a bilgi verdi.
 

‘TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KÜTÜPHANELERİNDEN BİRİ OLACAK’

Atakum ilçesinde çok önemli iki projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Demir, “Türkiye’nin en büyük kütüphanelerinden biri olacak Şehir Kütüphanesi’nin inşaatı hızla yükseliyor. Türkiye’nin en fonksiyonel hatta şehir kütüphanelerinde dünyadaki örneklerinin en iyisi olacak. 27 bin 570 metrekare alanda, yeni nesil modern bir kütüphane inşaa ediyoruz. Şehir Kütüphanesi 7/24 açık olacak ve en az 4 çeşit çorba aralıksız burada ücretsiz olarak verilecek. Özellikle konumu itibariyle çok kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor” diyerek sözlerine şöyle devam etti:

‘İNŞAATLARINI HIZLA BİTİRECEĞİZ’

“Yine Atakum ilçesinde inşaatı devam eden ‘Kitap Kafe ve Millet Kıraathanesi' projemizde özelikle gençler tarafından merakla takip ediliyor. 5 bin 727 metrekare alana inşa edilen projede 3 katlı bir kütüphane, 3 katlı bir sergi salonu, 2 katlı bir kafe restoran ve mescit yer alacak. Kitap Kafe ve Millet Kıraathanesi projesi mimarisiyle, teknolojisiyle, fonksiyonelliği ile Samsun’un marka değeri olacak. Gençlerimizin yaşamına dokunacak bir projeyi hayata geçiriyoruz. Hem Şehir Kütüphanesi hem de Kitap Kafe ve Millet Kıraathanesi projelerinin inşaatlarını hızla bitirip hizmete sunmayı hedefliyoruz.”

‘ÖZELLİKLE GENÇLERE HİTAP EDİYOR’

İki proje ile ilgili detaylı bilgi alan Bakan Muş ise “Şehrimiz için çok güzel iki projenin inşaatı devam ediyor. Samsun için çok güzel yatırımlar. İki projede Samsun’a değer katacak. Her yaş grubundan vatandaşımıza ama özellikle gençlerimize hitap eden güzel çalışmalar gerçekleştiriliyor. Başarılı çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e bir kere daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


 

 


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR