MAVİ KAPAK KAMPANYASI UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

MAVİ KAPAK KAMPANYASI UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

MAVİ KAPAK KAMPANYASI UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

MAVİ KAPAK KAMPANYASI UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

         Afyonkarahisar Belediyesi'nin hem çevreye hem de engelli vatandaşlara fayda sağlamak için hayata geçirdiği Kapakları Topla Gel, Kalmasın Artık Engel kampanyası büyüyerek devam ediyor.         

Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Denetim Birimi ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından yürütülen kampanya birçok kurum ve kuruluşa da örnek oldu. Plastik kapakların geri dönüşüme kazandıran çevreci proje, kapaklardan sağlanan gelirle engelli vatandaşlarımıza umut olmak adına sosyal bir proje özelliği taşıyor. Plastik kapakların bu şekilde çevreye zarar vermeden geri dönüşümü sağlanırken, pet şişeler, kâğıt karton ve metal ve cam atıklarda Belediye ekiplerimiz tarafından geri dönüşüm atıkları olarak ayrıca toplanıyor.  

SELÇUKLU İLKOKULU’NDAN KAMPANYAYA DESTEK

Selçuklu İlkokulu öğrencileri, engelli bireyler için Mavi Kapak Toplama Kampanyası'na bağışla destek verdi. Tekerlekli sandalyeler düzenlenen etkinlik ile engelli bireylere verildi. Okul müdürü Eralp Ekrem Geçe öğretmen ve öğrencileri katılımıyla gerçekleşen etkinliğe; Çevre Denetim Birim personeli ve Kent Konseyi personelleri Engelliler Meclis Başkanı katıldı. Etkinlikte öğrencilere çevreyi koruyarak geri dönüşüme destek oldukları için teşekkür eden Çevre Denetim Birim Sorumlusu Nadide Demirbilek, Başkanımız Mehmet Zeybek’in sevgi ve selamlarını iletti. Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Faruk Özkara’da çalışmalarından dolayı Başkanımız Mehmet Zeybek ile ve öğrencilere teşekkür etti. Kampanya kapsamında 3 engelli vatandaşımız daha tekerlekli sandalyesine kavuştu.

 


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR