Tarih: 23.09.2024 21:33

Mahalle sakinleri istedi, Şehit Ahmet Belen Parkı yenilendi

Facebook Twitter Linked-in

Kepez Belediyesi, Düdenbaşı Mahallesi'nde bulunan 9 bin 827 metrekarelik Şehit Ahmet Belen Parkı’nı tamamen yeniledi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mesut Kocagöz, “Biz halkımıza hak ettikleri hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Kepez Belediyesi ilçenin dört bir yanında hizmet seferberliği başlattı. 68 mahallenin tamamında yürüttüğü hizmet atağını sürdüren Kepez Belediyesi, değişim ve dönüşüm projelerini Düdenbaşı Mahallesi'nde de hayata geçirdi.  Ekipler, mahallenin 2303 Sokak ile 2336 sokak kesişimindeki Şehit Ahmet Belen Parkı’nı, baştan aşağı yeniledi. 9 bin 827 metre kare park alanında, bordür ve kilit taşları onarılırken, oyun ve fitness gruplarının bakım ve tamiratı yapıldı. Ardından tüm ekipmanlar boyandı. Pergole, bank ve masaların onarım ve boyama işlemleri tamamlanarak, ağaç budama ve çim biçme çalışmaları gerçekleştirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, park çevresindeki kaldırımlarda ve yollarda titizlikle onarım çalışmaları yaparak parkın genel görünümünü iyileştirdi. Yıpranmış belediye logoları yeniden boyandı, hava koşullarından zarar gören tabela yenilendi. Temizlik İşleri Müdürlüğü, park ve çevresindeki yolları detaylı bir şekilde temizleyerek halkın kullanımına hazır hale getirdi. Ayrıca, peyzaj düzenlemeleriyle parkın yeşil alanları yeniden canlandırıldı.

KOCAGÖZ, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Şehit Ahmet Belen Parkı’ndaki kapsamlı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Kabaağaç ve Düdenbaşı Mahalle Muhtarı Murat Mirze’nin de eşlik ettiği incelemede, Başkan Kocagöz park alanını baştan aşağıya gezdi. Çalışan belediye personellerine kolaylıklar diledi, emekleri için teşekkür etti. Çok sevdiği çocukların yaralanmaması için özellikle masa ve oturma alanlarının köşelerini özenle inceleyerek, sivri olmamasına dikkat edilmesini istedi. Vatandaşların mahalle ile ilgili istek ve taleplerini dinledi.

HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kepez’in değişim ve dönüşümünün başladığını dile getiren Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, “Bugün Düdenbaşı mahallemizdeyiz. Düdenbaşı Mahallesi’nde seferberlik ilan ettik. Şuan burada temizlik, park bahçeler ve fen işleri personellerimiz, bütün mesai arkadaşlarımızla buradayız. Bugüne kadar burası çok ihmal edilmiş. Aslında bu mahalle Kepez’in en eski mahallelerinden biri… Nüfus olarak ta yüksek bir mahallemiz. Muhtarlarımızın da gayretleriyle, bize gösterdikleri eksiklerle beraber biz birkaç gün içerisinde yeniden güzel bir hale getireceğiz. Umarım vatandaşlarımız mutlu olurlar. Biz halkımıza hak ettikleri hizmeti vermek için çalışıyoruz” dedi.
 
KEPEZ’DE ÖRNEK BİR HİZMET ÇALIŞMASI

Kepez’de, Başkan Mesut Kocagöz ile beraber hızlı bir değişim ve dönüşüm startının verildiğini dile getiren Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Kabaağaç,  “Kepez Mesut Başkanımla, Mesut olacak sloganı ile devam ediyoruz. Muhtarlar olarak bu hizmetlerden çok memnunuz. Her zaman Mesut Başkanımızın, yanındayız ve destekliyoruz. Her mahalleye belediyenin bütün birimleriyle girerek,  A’dan Z’ye eksiklerinin giderilmesiyle örnek bir hizmet çalışması sergiledi” diye konuştu.

MAHALLENİN İSTEKLERİ YERİNE GETİRİLİYOR

Düdenbaşı Mahalle Muhtarı Murat Mirze ise, “Mesut Başkanım, seçildiği günden bu yana gerçekten ne istediysek hızlı bir şekilde yerine getirdi. Bu park, mahallemizin en büyük parkı… Buradaki tüm eksiklikler giderildi. Başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, parkta yaptığı incelemenin ardından, Düdenbaşı Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Murat Mirze’nin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Kocagöz, yolda karşılaştığı mahalle sakinleriyle de ayaküstü sohbet ederek kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordu. Çok sevdiği çocukların yanlarına giderek, sıcacık sohbetler etti ve onlara oyuncaklar verdi.

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —