KÜTAHYALI KADIN ŞEFİMİZ ALBAYRAK ŞEHRİMİZİN GURUR KAYNAĞI OLDU

KÜTAHYALI KADIN ŞEFİMİZ ALBAYRAK ŞEHRİMİZİN GURUR KAYNAĞI OLDU

KÜTAHYALI KADIN ŞEFİMİZ ALBAYRAK ŞEHRİMİZİN GURUR KAYNAĞI OLDU

Kütahya'mızın yetiştirdiği yetenekli kadın Şef Merve Albayrak, Eskişehir'in ilk gastronomi festivali olan Eskişehir Gastro Fest'te şehrimizi başarıyla temsil etti.

Yerel lezzetlerden dünya mutfağına kadar uzanan geniş bir yelpazede binlerce katılımcıyı ağırlayan ve üç gün boyunca gastronomi tutkunlarının buluşma noktası olan festivalde; Kütahya Belediyemizin destekleriyle festivale katılan Şef Merve Albayrak, sergilediği Kütahya yöremize ait haşhaşlı lokumun lezzeti ve ustalığıyla büyük beğeni topladı.

Festivalde konuşan Şef Merve Albayrak şehrimizi böyle bir organizasyonda temsil etmekten gurur duyduğunu belirterek, “Kütahya’mıza ait 16 adet coğrafi işaretli birbirinden önemli yöresel lezzetimiz var. Bu lezzetlerin geniş kitlelere tanıtılması, bilinirliğinin artırılması ve gastronomi kültürünün geliştirilmesi şehrimiz için büyük önem arz ediyor” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Sümer Park’ta düzenlenen bu organizasyonda, başarısı ve festivalde yer alan tek kadın şef olarak dikkat çeken Merve Albayrak, 11 Ekim’de başlayacak Niğde 4. Gastronomi Festivali’nde de şehrimizi temsil ederek; cimcik başta olmak üzere birçok yöresel yemeğimizi katılımcılarla buluşturacak.

Kütahya Belediyesi olarak, şehrimizin gururu olan kadın şefimiz Merve Albayrak’ın başarılarından büyük mutluluk duyuyor, kendisine devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR