İŞ İNSANI OSMAN DİRİCAN AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

İŞ İNSANI OSMAN DİRİCAN AK PARTİ

İŞ İNSANI OSMAN DİRİCAN AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

AK Parti tabanının büyük sevgisini ve saygısını kazanmış olan Osman Dirican aday adaylığının ardından yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti; “Genel Başkanım, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde milletimize hizmet etmek, Sayın Cumhurbaşkanımızın yol göstericiliğinde bu kutlu davaya inanmış yüreklerle, kadrolarla omuz omuza yürümek benim için her zaman büyük bir gurur vesilesi olmuştur”. 

Dirican ayrıca; "Milletime hizmet etme gururunu en yüksek mertebede yaşamak, hak bildiğimiz davamızda Antalya’mızı, hemşerilerimi en iyi şekilde temsil etmek için AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı oldum.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılına adım attığı bir dönemde çağa damgasını vurma iddiasıyla yola çıkan Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapmak samimiyet, davaya inanmış bir yürek ve cesaret gerektirmekte" dedi.

Ülkemize yönelik saldırıların her geçen gün arttığı saldırı aparatlarının ve kullanışlı çevrelerin gün geçtikçe çeşitlendiği dile getiren Osman Dirican “Türkiye Yüzyılı” idealimizin hiç olmadığı kadar yoğun bir saldırı altında olduğu bir dönemde milletimizi Hakk’a, doğru istikamete çağırma görevini üstlenmek için yola çıktım.

Hakk’a inanarak, hakikati cesaretle söyleyen, samimiyetle milletin hizmetine koşacak, yapıcı, onarıcı, içtenlikle görev yapacak kadrolara ihtiyaç duyulurken, kenara çekilme lüksümün olmadığının bilincindeyim.

Yarın çok geç olabilir, işte bu yüzden Antalya için hemen şimdi diyor, milletim için hemen şimdi diyor, büyük ve güçlü Türkiye için hemen şimdi diyor ve milletvekilliği gibi kutlu bir göreve talip oluyorum" diye konuştu. 

Dirican sözlerini; "Yaşamım boyunca mücadeleden kaçmayan, arsızla, hainle, münafıkla, yetimin hakkını yiyenlerle giriştiğim mücadelemde kutlu bir yola “Bismillah” revan oluyorum.

Çiftçilikten ziraat mühendisliğine, iş adamlığına uzanan 30 yıllık mesleki tecrübemi halkımın menfaatleri doğrultusunda kullanarak sosyal politikalar alanında geliştirdiğim projelerimle milletimin teveccühüne talip oluyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyoner liderliğinde ülkemizi bu zor günlerden de büyüyerek, güçlenerek çıkartacağımıza inanıyorum.

Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında pay sahibi olanlardan olmayı Rabbim bizlere nasip etsin diyor, AK Parti camiasının bir neferi olarak durmadan, yılmadan çalışacağımıza dair milletime söz veriyorum" diye noktaladı.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR