GAZETECİLER KUTSAL GÖREVİ YERİNE GETİRİYORLAR

GAZETECİLER KUTSAL GÖREVİ YERİNE GETİRİYORLAR

GAZETECİLER KUTSAL GÖREVİ YERİNE GETİRİYORLAR

20 Ocak 2023 Cuma

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Başkanımız Işık ziyarette, gazetecilerin kutsal bir görevi yerine getirdiklerini bir kez daha hatırlattı.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, gazete ve medya ziyaretlerine Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nden başladıklarını ifade etti. Ziyarette konuşan Başkanımız Işık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde tüm basın mensupları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Cemiyetimiz ve onun üyelerinin şehrimize çok kıymetli hizmetler yaptığına inanıyorum. Yıllardır sahada olanı ilgili kurum, kişi ve kuruluşlara, kurum ve kuruluşlarda olanları da ilgili kişilere aktarma yönünde kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bizde yaklaşık dört yıldır belediye başkanı olarak birlikte çalıştığımız süre içerisinde bunun canlı şahitleriyiz. Hepinize teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışma hayatınızda da yerelde yapılabilecek her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Huzurunuzda tüm üyeleriniz, üye olmayan, bu alanda evine ekmek götüren herkese bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

KÜTAHYA’YA GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYORSUNUZ

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Kütahya’daki yerel basına güzel bir gün yaşattığı için Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkür etti. Başkan Sağlam, “Bizi ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Gazeteleri ve medyamızı sahiplendiniz. Bu konuda bir kez daha teşekkür ediyoruz. Kütahya’mız için güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Bizlerde yerel basın olarak bu çalışmaları halkımıza yansıtıyoruz” ifadelerini kullandı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 35


Kütahya,Kütahya Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR