CLUB HOTEL SERA'DAN MİSAFİRLERİNE ÇOK ÖZEL KAMPANYA

CLUB HOTEL SERA

33 yıllık köklü geçmişiyle tatil severlere Antalya Lara’da eşsiz konaklama ve tatil deneyimi yaşatan Club Hotel Sera, Temmuz ayı boyunca otelde konaklayacak olan misafirlerini avantajlı bir kampanya ile karşılıyor

Antalya’nın en güzel sahili Lara’da ve şehir merkezine de oldukça yakın birmesafede bulunan Club Hotel Sera, 2020 yaz aylarında kendilerini tercih eden tatil severler ve otelin müdavimleri için çok özel bir kampanya hazırladı.

33 yıllık geçmişiyle bugüne kadar sayısız misafirini denize sıfır konumu, 200 metre kum sahili, 3 havuzu, 550 odası ve 1.200 yataklık kapasitesi olan tesisinde ağırlayan Club Hotel Sera, profesyonel ekibinin üstün hizmet anlayışıyla konuklarına yaşattığı eşsiz konaklama ve tatil deneyimiyle de ayrıcalıklı bir yere sahip.

3 Gece Kal 2 Gece Öde…

Zorlu geçen bahar aylarının yorgunluğunu atmak isteyen ve 2020 yazında tatilleri için Club Hotel Sera’yı tercih eden konuklar ise, bu konforlu tesisin tadını avantajlı bir kampanya ile çıkarabilecekler.

Bu özel kampanya kapsamında, ultra her şey dahil konseptiyle hizmet veren Club Hotel Sera’da, Temmuz ayı boyunca konaklayacak misafirler, konakladıkları her 3 gece için sadece 2 gece ücreti ödeyecekler. Daha önceki dönemlerde olduğu gibi konukların 6 yaş altı çocukları için, herhangi birkonaklama ücreti de talep edilmeyecek.

Club Hotel Sera, 40 dönüme yayılmış geniş arazisinde hareketli ve enerji dolu bir tatilden hoşlanan konukları için tenis, basketbol, pinpon, deniz sporları gibi farklı spor aktivitelerinin yapılabileceği spor alanlarını bir arada sunarken; günü plajda güneşlenerek geçirmek isteyenleri ise 200 metrelik kum sahilinde ağırlıyor.

Yaşanan COVID-19 salgınıyla birlikte, Sağlık ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan tedbirlerin tamamının büyük bir titizlikle uygulandığı otelde, hijyen her noktada en üst düzeyde sağlanıyor.

Club Hotel Sera hakkında daha detaylı bilgi için:www.clubhotelsera.com.tr



CLUB HOTEL SERA'DAN MİSAFİRLERİNE ÇOK ÖZEL KAMPANYA

SAKLI CENNET THE MARMARA MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

CLUB OTEL SERA KONUKLARINI HAZIRLAMAYA HAZIR

HALKIN PLAJLARINDA MAVİ BAYRAK DALGALANIYOR

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR