Büyükşehir, Kuzey İlçelerde Alt ve Üstyapı İmalatlarını Sürdürüyor

Büyükşehir, Kuzey İlçelerde Alt ve Üstyapı İmalatlarını Sürdürüyor

Büyükşehir, Kuzey İlçelerde Alt ve Üstyapı İmalatlarını Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da arterlerin bakım ve onarımını gerçekleştirirken, Nurhak ve Ekinözü’nde geçici barınma merkezlerinde alt ve üstyapı imalatlarını sürdürüyor.

Şehir genelinde altyapıdan temizliğe, üstyapıdan ulaşıma tüm alanlarda faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını güçlendirmek ve arterlerin standardını artırmak için de çalışmalarına devam ediyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı’nca çalışma gerçekleştirilen noktalardan birisi de Elbistan’ın en işlek arterlerinden Dulkadiroğlu Caddesi oldu. İnsan sirkülasyonunun yoğun olduğu ve ticaret merkezlerine ulaşım sağlayan arterde deforme olan kısımlar sıcak asfaltla yenileniyor. Caddede deforme olan kısımlar tamir edilerek trafikte meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Mahallelerin Ulaşım Standardı Artırılıyor

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı’nca Elbistan’da çalışma yürütülen adreslerden bir diğeri ise Kışla – Kalaycık Grup Yolu oldu. Arterde deforme olan kısımların bakımı ve onarımı gerçekleştiriliyor. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalarla, arterlerde deforme olan kısımlar yenilenerek mahallelerin ulaşım konfor ve güvenliği artırılıyor. Ekipler, Ekinözü ve Nurhak’ta geçici barınma merkezlerinde de üstyapı imalatlarını sürdürüyor. 150 aileye ev sahipliği yapacak Ekinözü Geçici Konaklama Merkezi’ne toplamda 8 bin metrekare kilit parke ve bordür kazandırılırken, 296 aileyi misafir edecek Nurhak Konteyner Kent’te de yollar sıcak asfaltla kaplanacak.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR