BELEDİYEMİZDEN YOĞUN ASFALT MESAİSİ

BELEDİYEMİZDEN YOĞUN ASFALT MESAİSİ

BELEDİYEMİZDEN YOĞUN ASFALT MESAİSİ

Kış mevsimi yavaş yavaş kendini hissettirirken asfalt uygulamalarına hız veren Belediyemiz yoğun çalışmalarına devam ediyor.
 
Mesai mefhumu gözetmeden asfalt uygulamalarını sürdüren ekiplerimiz şehrimizin tüm mahallelerinde çalışma gerçekleştiriyor.
 
Finişerle asfalt uygulamaları kapsamında son olarak Esentepe Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kazıma ve plentmix çalışmaları tamamlanan Şingah Mahallesi Bağdat Caddesi’nde de finişerle asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürüyor.
 
Ekiplerimizin çalışmalarını tamamlamasının ardından burada da araç ve yaya trafiğinde sıkıntı oluşturan durumlar ortadan kaldırılmış olacak.
 
Asfalt uygulamalarını bu bölgelerle sınırlı tutmayan ekiplerimiz birçok mahallede de faaliyetlerine devam ediyor. Asfalt hamlesine yoğun mesai ile ara vermeden devam eden ekiplerimiz günde 400 ton asfaltı yollarla buluşturuyor.
Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş, asfalt çalışmalarının dört koldan hızlı bir şekilde ilerlediğini belirterek “Ekiplerimiz asfalt çalışmalarına mesai mefhumu gözetmeden hızlı bir şekilde devam ediyorlar. Çalışmalarımızda oldukça mesafe kat ettik. İnşallah kar yağışları başlamadan mahallelerimizde ve şehir merkezimizde yollar ve kaldırımlarla ilgili çalışmalarımızı tamamlayacağız. Günde 400 ton asfalt uygulaması yapıyoruz. Bu daha da artarak devam edecek.” ifadelerini kullandı.
 
Başkanımız Memiş'e incelemelerinde Ak Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan ve Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Akbaş da eşlik etti.

Bayburt,Bayburt Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR