BAŞKAN EROĞLU: “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

BAŞKAN EROĞLU: “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

BAŞKAN EROĞLU: “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü İstanbul Engelsiz Yaşam Fuarından verdiği mesajla kutladı.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Günleri Etkinlikleri sebebiyle bulunduğu İstanbul’da İstanbul Engelsiz Yaşam Fuarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Eyüp Eroğlu engelli vatandaşların 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü fuarda verdiği video mesaj ile kutladı. Başkan Eroğlu mesajında “Saygıdeğer özel insanlarımız, değerli özel çocuklarım, bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Ben bütün özel insanlarımızın ve çocuklarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum. Bugün İstanbul’dayız. İstanbul’da Tokat Tanıtım günlerimiz devam ediyor. Bir taraftan İstanbul’da Tokat’ımızı tanıtırken diğer taraftan Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde yapılan İstanbul Engelsiz Yaşam Fuar alanındayız. Bakanlıklarımızın, belediyelerimizin, derneklerimizin engelliler için yaptıkları çalışmaları inceledik. Engelli projelerinden şehrimizdeki özel insanlarımız ve çocuklarımız için yapabileceğimiz yeni çalışmalar noktasında ilhamlar aldık” dedi.

Engellerin insanın beyninde olduğunu ifade eden Başkan Eroğlu “Engeller beyinlerdedir, kalplerdedir. Biz asla engel diye bir şey tanımıyoruz. Onun için de bütün engelli kardeşlerimizin başımızın tacı olarak görüyor, onları önemsiyor, her daim yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. Biz şehrimize Engelsiz Şehir Tokat diyoruz. Sadece bir gün değil her gün farkındalık ile şehrimizde birlikte yaşıyoruz” diye konuştu.


Tokat,Tokat Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR