Başkan Doğan’dan eğitime tam destek

Başkan Doğan’dan eğitime tam destek

Başkan Doğan’dan eğitime tam destek

Gönül belediyeciliği vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilikte de örnek olmayı sürdürüyor. İnsan odaklı çalışma anlayışıyla toplumun her kesimine kucak açan Büyükşehir, öğrencileri eğitim-öğretim süreçlerinde yalnız bırakmıyor.

Birçok projeyle öğrencilerin yanında yer alan Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere verdiği desteği 2024-2025 eğitim öğretim yılı için yüzde 50 artırdı. Bu kapsamda ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi 2 bin 408 öğrenciye 5 milyon 865 bin liralık eğitim ve kırtasiye desteği sağlanıyor. Eğitim ve kırtasiye destekleri eylül ve şubat aylarında Temel İhtiyaç Destek Kartlarına yatırılıyor.

“Öğrencilerimiz sadece derslerini düşünsünler”

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan,  “Biz 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin yanında yer alarak, bu anlayışla çalışıyoruz. Yine eğitim öneminin farkında olan bir anlayışla, öğrencilerimizin ve ailelerimizin her alanda yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu yıl da Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim desteğimizi yüzde 50 artırarak öğrencilerimizin ve ailelerimizin eğitim masraflarını hafifletmek ve eğitimlerine katkı sunmak istiyoruz. Öğrencilerimiz sadece derslerini düşünsünler. Biz hayatın her alanında bugünümüzün ve geleceğimizin teminatı gençlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

 


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR