Tarih: 08.10.2024 17:28

Başkan Büyükkılıç, Mobilyacılar Odası ve E-Ticaret Platformu Temsilcilerini Konuk Etti

Facebook Twitter Linked-in

Ziyarete Kayseri Mobilyacılar Odası ve Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, Alibaba Türkiye İş Geliştirme Müdürü Kubilay Gençkan, Asset Uluslararası Taşımacılık Direktörü İbrahim Taşkın, Navlungo E-ihracat Satış Müdürü Çağatay Özkök, N11 Bölge Satış Müdürü Cihangir Eraslan, Pazarama Türkiye Satış Direktörü Pınar Sonsoy, Sanko Holding - Exporgıne CEO Mehmet Erdemi, Target Global Satın Alma Müdürü Nuray Kurtur, Trendyol Bölge Satış ve İş geliştirme Müdürü İsmail Kurukafa ve Horoz Lojistik Mobilya Operasyon Grup Müdürü Özkan Durmuş katıldı.

“Biz de KAYMEK Bünyesinde E-Ticareti En İyi Uygulayanlardanız”

Toplantıda konuşan ve sanayi, ticaret kenti Kayseri’nin bu özelliği ile birlikte pek çok değerini de öne çıkarmaya gayret eden Başkan Büyükkılıç, yıllar önce Kayseri Serbest Bölge’de e-ticaret ile ilgili girişimleri olduğunu ve süreci başlattıklarını hatırlatarak, “Biz de KAYMEK bünyesinde e-ticareti en iyi uygulayanlardanız, Ticaret Bakanlığı ile de bu alanda iş birliğimiz söz konusu” diye konuştu.

Büyükkılıç, konuya ilişkin düşüncelerini aktararak, “Günün koşullarına göre kendinizi, anlayışınızı yenilemelisiniz” dedi.

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehreminimiz”

Kayseri Mobilyacılar Odası ve Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya ise Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine olan desteklerinden söz ederek, “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç, şehreminimiz. Alışveriş merkezimiz ve oradaki projelerimiz içerisinde Büyükşehir Belediyemizin bize olan desteği ile bu iş başladı” şeklinde konuştu.

Düzenledikleri fuar ve etkinliklerin öneminden bahseden Sarıkaya, “Alışveriş merkezimizi Kayseri’mizin ürünlerini hem Türkiye’mizde hem de dünyadaki ülkelere ulaştırabilmek ve dünyadaki bu büyük pastadan pay alabilmek adına yaptık. İnşallah bu yıl büyük bir atılım içerisindeyiz. Yine sizin desteklerinizle düzenlediğimiz fuarlar ve etkinliklerin yanında inşallah online pazarlara da açılıyoruz. Kayseri’mizin ürünlerini daha büyük platformlarda tüm dünyaya satabilmek amacıyla böyle bir iş birliğine gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sarıkaya, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Günün anısına Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında ve Büyükşehir Belediyesi bahçesinde toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —