ALANYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA 4. SINIF ÖĞRENCİSİ MERYEM OTURDU

ALANYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA 4. SINIF ÖĞRENCİSİ MERYEM OTURDU

ALANYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA 4. SINIF ÖĞRENCİSİ MERYEM OTURDU

Alanya Belediye Başkan Vekili Murat Levent Koçak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Meryem Onbaşıoğlu’na devretti. Onbaşıoğlu’nun ilk talimatı, çocuklar arasındaki kardeşliğin sağlanması ve dünya barışı oldu.

Alanya Belediye Başkan Vekili Murat Levent Koçak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kestel Akdeniz İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Meryem Onbaşıoğlu’nu ağırladı. Ziyarette, Okul Müdürü Gülcan Demir Özkan, Müdür Yardımcısı Mustafa Yalçın, Sınıf Öğretmeni Emine Özlem Gökçen Çoban ve Okul Aile Birliği Başkanı Sinem Sayın da yer aldı. Başkan Vekili Koçak ile Meryem, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın geleneksel hale gelen koltuk devir teslim törenini gerçekleştirdi.

İLK TALİMATI DÜNYA BARIŞI OLDU

Başkanlık koltuğuna oturan Meryem’in ilk talimatı ise dünya barışı oldu. Onbaşıoğlu, “Belediyenin zaten rutin işleri var. Ben ekstra bir şey isteyeceğim. Alanya’da birçok farklı ülkelerden gelen insanlar var. Dünya Barışı Alanya’dan sağlanabilir. Başlangıç olarak mesela Amerika’dan bir çocuk ile Türk bir çocuk arkadaş olursa, hem arkadaş çevresi genişler hem de birbirlerinin kültürlerini öğrenirler. Mustafa Kemal Atatürk 1920’de başlangıcını yapmış ve bunun devam etmesi lazım. Herkes birbirine kendi dilini öğretebilir. Bu sayede herkes arkadaş olur ve dünyada barış sağlanır" dedi.

KOÇAK TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Vekili Murat Levent Koçak, çocuk Başkan Meryem’in bu güzel isteğine teşekkür ederek, “23 Nisan günü, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bir bayram. Bugün, dünyanın dört bir yanından farklı ülkelerden gelen çocuklarımızı misafir ettik. Polonya’dan,  Litvanya’dan, Finlandiya’dan ve Gagavuzya’dan çocuklarımız burada okullardaki arkadaşlarıyla buluştular ve gösteriler sunacaklar. Tabi siz öyle istiyorsanız dünya çocuklarını daha çok misafir ederiz. Başkanımızın ilk talimatının da barış olması bizleri çok mutlu etti” dedi. Çocuk Başkan Meryem’in, çocukların eğlenerek öğreneceği farklı hizmetlerin hayata geçirilmesini istemesi üzerine de Başkan Vekili Koçak, “Yaklaşık 20 yıl önce Trafik Parkı yapımında ben de çalışmıştım. Bir de çocuk kütüphanemiz var. Bu çalışmaları elbette arttıracağız" diye konuştu. Meryem Onbaşıoğlu, kendisine sembolik olarak başkanlık koltuğunu devreden Başkan Vekili Koçak’a çiçek takdim etti. Koçak da eğitim hayatında minik Meryem’e başarılar diledi.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR