AK PARTİLİ İBRAHİM ÖZKAN AKSEKİ'Yİ ANLATTI

AK PARTİLİ İBRAHİM ÖZKAN AKSEKİ

AK PARTİLİ İBRAHİM ÖZKAN AKSEKİ'Yİ ANLATTI

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, insan kalbine dokunan hareketleriyle gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Akseki’nin her mahallesini karış karış gezen, belediyenin yaptığı çalışmaları aksatmadan yerinden denetleyen Başkan Özkan, geçtiğimiz günlerde bir takım görüşmeler yapmak için Ankara’ya gitti. Akseki için yapılacak olan yeni yatırımlar ve hizmetler için belirli görüşmeler yapan Başkan Özkan’ın hizmet aşkı vatandaşı memnun etti.

BAŞKAN ÖZKAN HASRET GİDERDİ

Koronavirüs vakalarının azalmasıyla birlikte yeni normalleşme adımları atıldıktan sonra ziyaretlerini sıklaştıran Başkan Özkan, pandemi nedeniyle yaklaşık 2 yıldır uzak kaldığı derneklerle tekrar buluştu. Ankara’nın ardından İstanbul’a giden Başkan Özkan, yaptığı dernek ziyaretleriyle hemşehrilerini mutlu etti. Başkan Özkan, yaptığı ziyaretler esnasında hemşerilerine Akseki’nin son durumu ile ilgili bilgi verdi.

Akseki’ye yapılan yatırım ve hizmetleri anlatan Başkan Özkan, yakın zamanda yeni müjdelerini açıklayacağını belirtti. Özkan, “Maske ve mesafe kurallarını göz önünde bulundurarak, Ankara’da ve İstanbul’da bir takım ziyaretlerde bulunduk. Uzun bir zamandır ayrı kaldığımız hemşehrilerimizle tekrar bir araya gelmekten dolayı mutluyum. Pandemi nedeniyle diğer şehirlerde yaşayan hemşehrilerimizi özlemiştik. Bu vesileyle hasret giderdik. Akseki’yi yarınlara güzel taşımak için istişarelerde bulunduk. Allah birliğimizi bozmasın” dedi.

ÖZKAN’IN ZİYARETLERİ

Akseki İlçe Başkanı Halis Gündoğdu ile Ankara’ya giden Başkan Özkan ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı ziyaret etti. Bu ziyarette Akseki ile ilgili yeni müjdelerinin olduğunu söyleyen Başkan Özkan, yakın zamanda yeni projeler hakkında bilgi vereceğini açıkladı. Başkan Özkan daha sonra Ankara’daki hemşerileriyle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni (TBMM) ziyaret etti.

 Ankara ziyaretinin ardında İstanbul’a geçen Başkan Özkan, Aksekili derneklerle bir araya gelerek, istişarelerde bulunup yeni yatırım ve hizmetler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Akseki’nin kardeş belediyesi olan Üsküdar Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Özkan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile dostluk pozu verdi.

Daha sonra sırasıyla Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Kadir Turgut’u, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Abdullah Enes Özkan’ı MHP Beyoğlu İlçe Başkanı Bayram Gölcük’ü ziyaret eden Başkan Özkan İstanbul programını tamamlayarak Akseki’ye yeni hizmetler için kolları sıvadı.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR