16’INCI YARDIM TIRIMIZI UĞURLADIK

16’INCI YARDIM TIRIMIZI UĞURLADIK

16’INCI YARDIM TIRIMIZI UĞURLADIK

Kütahya Belediyemizin düzenlemiş olduğu kampanyaya bağışlanan yardım malzemelerinin yüklendiği 16’ıncı yardım tırı, dualarla depremden etkilenen vatandaşlarımız için yola çıktı. Başkanımız Işık, “Dün 8’inci tırımızı göndermiştik. Dün akşamdan sabaha kadar arkadaşlarımızın hazırladığı yeni 8 tırı daha yola çıkarıyoruz. Bu yardımları yapan tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan depremler sonrası tek yürek olan Kütahyalı hemşehrilerimiz, seferberlik halinde ellerinden gelen imkânlar doğrultusunda yardımlarını Kütahya Belediyemize ulaştırmaya devam ediyor. Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüze teslim edilen malzemeler sınıflandırılıp paketlendikten sonra tırlara yüklenerek deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola koyuluyor. Dün gönderilen 8 tırın ardından dün akşamdan sabaha kadar üstün bir gayret gösteren Belediyemiz personelleri ve gönüllüler, 8 tırı daha afet bölgesindeki yaraları sarmak üzere hazır hale getirdi.
Toplamda 16 yardım tırını depremden etkilenen vatandaşlarımız için gönderdiklerini belirten Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Depremin 3. gününde gördüğümüz manzaralar içimizi acıtsa da vatandaşlarımızın yardımları, Türkiye’nin her yerinden deprem bölgesine aktarılmak üzere değişik organizasyonlarla toplanıyor. Belediyemiz de ilk günden itibaren başlatmış olduğu deprem yardım kampanyasını devam ettiriyor. Dün 8’inci tırımızı göndermiştik. Dün akşamdan sabaha kadar arkadaşlarımızın hazırladığı yeni 8 tırı daha yola çıkarmak üzere toplanmış bulunuyoruz. 16’ıncı tır Kütahya Belediyesi’nin Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilip deprem bölgesine gönderiliyor. Bu yardımları yapan tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Biraz sonra da Seyitömer Belediyemizin hazırlamış olduğu bir tır daha buraya gelecek, onu da törenle göndereceğiz. Diğer taraftan da gelen yardımların ayrılması ve paketlenip yüklenmesi işlemi de Belediyemizin alt katında devam ediyor. Bugün ve yarın da nasip olursa bu kampanyayı devam ettireceğiz. Ondan sonra da inşallah ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Milletimizin gönlü rahat olsun. Hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Kaybedilen canlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Aziz Milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Orada yardıma muhtaç olan her vatandaşımıza da sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR